De spanning stijgt!
Door: richardmuijs
Blijf op de hoogte en volg Richard
17 April 2012 | Nederland, Apeldoorn
17 April 2012 - 16:08
Sandra:
Rich! Prachtig rijtje landen! Ik mis alleen 'Afrika'!! Maar toch heel gaaf! Ga je missen schat! -
18 April 2012 - 07:22
Ellis:
Ha die Richard!
Leuk dat we je zo kunnen volgen en weten wat je allemaal mee gaat maken! Geniet ervan:)
Tot zaterdag.
Liefs Ellis -
18 April 2012 - 11:41
Sheila:
Hey Richard,
Veel plezier met je geweldige trip!
Geniet en ik ga ervan uit je weer terug te zien bij Jumbo Supermarkten!
Sheila -
18 April 2012 - 17:45
Natascha:
Hee Ricardo,
Wat een geweldige trip ga je tegemoet en wat jammer dat ik vandaag niet persoonlijk afscheid van je kon nemen. De samenwerking met jou is me prima bevallen!
Ik wil je een fantastisch jaar met veel geweldige ervaringen wensen en ga vooral genieten! Ik ga je blog met foto's zeker volgen! Warme groet, Natascha -
18 April 2012 - 21:11
Rik:
Hey Richard,
Was gek om je vandaag voor de laatste keer in Veghel te zien. Ik weet zeker dat je een prachtig avontuur tegemoet gaat. Geniet ervan en pas goed op jezelf.
Heel, heel, heel veel plezier! We volgen je met z'n allen.
Gr Rik -
21 April 2012 - 20:41
Rens En Jenny:
Ha Richard,
We wensen je heel veel plezier! We gaan je belevenissen met veel interesse volgen. Geniet ervan. Een goed begin maandag.
Groetjes, Rens en Jenny -
23 April 2012 - 06:19
Sabine:
Hoi Richard,
Heel veel plezier! Het wordt vast een prachtige reis.
Ik wens je een fijne vlucht!
Greetz Sabine -
23 April 2012 - 18:08
Ruben:
Ha Richard,
Geniet van je trip! Maak er een hele mooie reis van.
India kan ik zeker aanbevelen, maar dat duurt nog een tijdje volgens mij!
Grt,
Ruben -
06 Mei 2012 - 21:15
Mama:
Hey zoon, alles goed daar? wanneer komt het eerste reisverhaal eens? -
07 Mei 2012 - 18:40
Natascha:
Hee Ricardo, nou wachten we al bijna 3 weken op je volgende reisverslag: vertel vertel vertel....
Want meer dan een aantal foto's met jou en je nieuwe vriendin Corona hebben we nog niet gezien :-).
Groet!